Vår verksamhet

Knowledgebase Sweden AB är ett kunskapsföretag inom IT-säkerhet och kommunikationslösningar. Verksamheten omfattar både konsult- och produktförsäljning i samband med nyckelfärdiga systemlösningar.

Knowledgebase startade år 2000 som ett utpräglat konsultföretag. Sammanslagningen med VictorData 2001 gav Knowledgebase en omfattande produktförsäljning som vi har fortsatt att renodla genom åren. Idag är vi fyra duktiga medarbetare som har arbetat länge tillsammans och vi forsätter att leta efter de bästa produkterna och vår yrkesstolthet ser till att vi kan dem bättre än någon annan.Vi håller vad vi lovar och försöker oss inte på något vi inte behärskar, vi vill få beröm för det vi gör.

Erfarenheten och kompetensen är som störst inom säkerhet, kommunikation och infrastruktur. Vi har knutit flera av branschens ledande leverantörer som partners, såsom Microsoft, HPE, Palo Alto, Fortinet, Veeam, Ivanti (Pulse Secure), WithSecure (F-Secure), Barracuda, Ruckus och Cisco Email Security (Ironport).

När vi påbörjat ett samarbete så levererar vi lojalitet, engagemang och resultat. Vi tar hand om de våra. Vi vet vad vi kan och vad vi står för. Ärlighet och ansvar är för oss en självklarhet och hedersord.