Leverantörer

 • HP Enterprise

  Kontaktperson: Peter Jall

  Vi har under många år arbetat med HP Enterprise som leverantör av servrar, lagring och nätverksprodukter. Knowledgebase är en av HPE:s Business Partners vilket borgar för god produktkännedom och bra samarbete, även med HPE:s distributörsled.

  Besök hemsida

 • Microsoft

  Kontaktperson: Peter Jall

  Vi har under många år varit Microsoft Certified Partner och främst arbetat med Windows Server, Exchange Server och SQL Server. Vi arbetar även med Enterprise produkterna med stöd för kluster. Utrullning av Windows PC förekommer också genom Windows Deployment Server.

  Besök hemsida

 • Veeam

  Kontaktperson: Kalle Norlund

  Veeam återställer data och servrar inom loppet av minuter istället för timmar eller dagar - med minimala informationsförluster. Veeam är en av de snabbaste produkterna på marknaden för virtuella miljöer.

  Besök hemsida

 • Palo Alto Networks

  Kontaktperson: Nicklas Strand

  Palo Alto har byggt sin säkerhetsplattform "Next Generation Firewall" från grunden och från ett oskrivet papper. Det innebär att de inte har ett arv från gamla produkter att ta hänsyn till vilket snabbt gjort dem marknadsledande inom "Unified Threat Management (UTM)". Produkterna från Palo Alto passar alla företag som vill ha kontroll på trafiken och säkerheten i sitt nätverk.

  Besök hemsida

 • Fortinet

  Kontaktperson: Nicklas Strand

  Fortinet tillhandahåller Unified Threat Management (UTM) för företag av alla storlekar. Fortinet erbjuder nätverkssäkerhet via branschledande produkter som FortiGate, FortiAP och FortiSandbox, och erbjuder avancerat skydd och detektering från även de mest robusta nätverksattackerna. Med ett brett sortiment av produkter innehåller Fortinet's UTM webbapplikationsbrandvägg till DDoS-skydd. Fortinet grundades 2002, och är nu ett självklart val även hos stora företag inom nätverkssäkerhet. Många riktigt stora företag inom Fortune Global 100 väljer idag Fortinet.

  Besök hemsida

 • WithSecure

  Kontaktperson: Kalle Norlund

  När nya hotbilder dyker upp är WithSecure oftast snabbast att leverera skydd. Framför allt för oss i Norden. WithSecure har ett fullständigt virusskydd för handdatorer, bärbara datorer, arbetsstationer och servrar.
  Knowledgebase kompetens kring WithSecure produkter är unik och grundar sig på ett mångårigt arbete med produkterna, framförallt ute hos kunder. Vår erfarenhet av installationer sträcker sig från 5 – 40.000 klienter. Vi erbjuder våra kunder en teknisk support som är välrenommerad och även prisbelönt av WithSecure.

  Besök hemsida

 • Barracuda Networks

  Kontaktperson: Nicklas Strand

  More than 200,000 global customers trust Barracuda to safeguard their employees, data, and applications from a wide range of threats. Barracuda provides easy, comprehensive and affordable solutions for email protection, application protection, network protection and data protection. We are continually innovating to deliver tomorrow’s security technology, today.

  Besök hemsida

 • Ruckus Wireless

  Kontaktperson: Nicklas Strand

  Ruckus Wireless™ är en banbrytande pionjär inom marknaden för Wi-Fi lösningar. Ruckus Wireless utvecklar, tillverkar och marknadsför ett unikt koncept kallat "Smart Wi-Fi" som bygger på en unikt patenterad Wi-Fi teknik.
  Smart Wi-Fi bygger på den intelligenta antenntekniken BeamFlex™ som tillsammans med en sofistikerad Quality of Service teknik resulterar i trådlösa Wi-Fi-nät som ger större täckning och högre tillförlitlighet. Tekniken har utmärkt sig genom att vinna många tester och viktiga utmärkelser de senaste åren.
  Ruckus Smart Wi-Fi lämpar sig för alla typer av miljöer såsom kontor, skolor, sjukhus, lager mm, såväl inomhus som utomhus.

  Besök hemsida

 • Cisco

  Kontaktperson: Kalle Norlund

  Ciscos Email Security (Ironport C) är en Gatewayprodukt och en heltäckande säkerhetslösning för E-post. Det är en robust appliance med eget härdat OS som rymmer de marknadsledande produkterna för anti-virus, anti-spam och kryptering.

  Styrkan i Email Security kommer från Senderbase som är det första och största nätverket för trafikövervakning. Åtta av de tio största ISP i världen använder Email Security och delar ut informationen till Senderbase. Tillgången till den informationen utmärker Email Security gentemot konkurrenterna och gör produkten snabb och träffsäker.

  Besök hemsida

 • Ivanti (Pulse Secure)

  Kontaktperson: Nicklas Strand

  Ivanti (Pulse Secure) är numera ett moget bolag som tagit över utvecklingen av Junipers prisbelönta SSL VPN produkt. Utvecklingen går nu mycket snabbt och produkterna från Ivanti är marknadsledande inom Secure Access.

  Besök hemsida